Biltong NATURAL 100% sušené mäso 50g

Hovädzie sušené mäso rezané natural
Obrázek (2)
Obrázek (2)
Obrázek
Obrázek (1)
4,70 EUR 3,88 EUR bez DPH
Objednáme u výrobcu
Osobne v Modleticích:na vyžiadaniePrepravnou spoločnosťou:na vyžiadanie
Kódbiltongnatural50VýrobcaBILTONG PREMIUM
Prírodný rezaný Biltong Natural obsahuje zmes korenia vrátane čierneho korenia, soli, koriandra a niektorých ďalších tajných korenia. Pre výrobu nášho Biltong je použité najkvalitnejšie hovädzie mäso (nízky roštenec a kvetová špička) z českých ekofariem. Má stredne suchý povrch s kratšou dobou sušenia (4-6 dní). Proces sušenia prebieha za prísne kontroly kvality, aby náš Biltong poskytol zákazníkom najlepší možný chuťový zážitok.
ZLOŽENIE
hovädzie mäso (nízky roštenec - sirloin, kvetová špička - rump steak)
morská soľ
jablčný ocot
zmes korenia
Na 100g sušeného mäsa je použité 225g hovädzieho mäsa v surovom stave.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100G:
Energetická hodnota: 1050kJ / 252kcal
Tuky: 2,91g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,3g
Sacharidy: 1,4g
z toho cukry: 0,1 g
Bielkoviny: 53g
vláknina 0,5g
Soľ: 1,6g
Neobsahuje žiadny lepok, aditíva a prísady a je 100% prírodné.
Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Po otvorení spotrebujte do 3 dní.
HISTÓRIA biltong
Slovo Biltong pochádza z holandských slov "bil", tj. Zadné štvrť, a "tong", čo znamená "prúžok". Domorodé národy z Južnej Afriky, napríklad Khoikhoi, zistili, že krájanie mäsa na prúžky, ošetrenie soľou a zavesenie do suchého prostredia je účinným spôsobom uchovanie mäsa. Európski osadníci dorazili do Južnej Afriky na začiatku 17. storočia a experimentovali s procesom sušenia, dodali vínny ocot z vlastných pestovaných hrozna, slané pečivo a korenia.
Biltong je riešením naliehavej potreby uchovanie mäsa v horúcom africkom podnebí. Do dnešnej podoby ho vyvinuli osadníci sušiace Biltong za jazdy na svojich vozidlách pri osídľovaní Južnej Afriky (ako je vidieť na obrázku). Mäso bolo zavesené a sušené štrnásť dní, potom bolo zabalené do plátenky pre neskoršie spotrebu, alebo okamžite s chuťou skonzumované.
Hŕbu ľudí vyvinulo rôzne recepty, ktoré boli odovzdávané z generácie na generáciu. So súčasnou emigráciou niektorých obyvateľov z JAR sa tak Biltong stáva známym po celom svete


FormaSušené jídlo bez nutnosti ohřevu
Typ jídlaSvačinka
Vhodné proProteinová strava
VýrobceBILTONG PREMIUM
Prírodný rezaný Biltong Natural obsahuje zmes korenia vrátane čierneho korenia, soli, koriandra a niektorých ďalších tajných korenia. Pre výrobu nášho Biltong je použité najkvalitnejšie hovädzie mäso (nízky roštenec a kvetová špička) z českých ekofariem. Má stredne suchý povrch s kratšou dobou sušenia (4-6 dní). Proces sušenia prebieha za prísne kontroly kvality, aby náš Biltong poskytol zákazníkom najlepší možný chuťový zážitok.

ZLOŽENIE
hovädzie mäso (nízky roštenec - sirloin, kvetová špička - rump steak)
morská soľ
jablčný ocot
zmes korenia

Na 100g sušeného mäsa je použité 225g hovädzieho mäsa v surovom stave.

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100G:
Energetická hodnota: 1050kJ / 252kcal
Tuky: 2,91g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,3g
Sacharidy: 1,4g
z toho cukry: 0,1 g
Bielkoviny: 53g
vláknina 0,5g
Soľ: 1,6g

Neobsahuje žiadny lepok, aditíva a prísady a je 100% prírodné.

Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Po otvorení spotrebujte do 3 dní.


HISTÓRIA biltong

Slovo Biltong pochádza z holandských slov "bil", tj. Zadné štvrť, a "tong", čo znamená "prúžok". Domorodé národy z Južnej Afriky, napríklad Khoikhoi, zistili, že krájanie mäsa na prúžky, ošetrenie soľou a zavesenie do suchého prostredia je účinným spôsobom uchovanie mäsa. Európski osadníci dorazili do Južnej Afriky na začiatku 17. storočia a experimentovali s procesom sušenia, dodali vínny ocot z vlastných pestovaných hrozna, slané pečivo a korenia.

Biltong je riešením naliehavej potreby uchovanie mäsa v horúcom africkom podnebí. Do dnešnej podoby ho vyvinuli osadníci sušiace Biltong za jazdy na svojich vozidlách pri osídľovaní Južnej Afriky (ako je vidieť na obrázku). Mäso bolo zavesené a sušené štrnásť dní, potom bolo zabalené do plátenky pre neskoršie spotrebu, alebo okamžite s chuťou skonzumované.

Hŕbu ľudí vyvinulo rôzne recepty, ktoré boli odovzdávané z generácie na generáciu. So súčasnou emigráciou niektorých obyvateľov z JAR sa tak Biltong stáva známym po celom svete





Obrázek (2)Obrázek (2)
ObrázekObrázek
Obrázek (1)Obrázek (1)
Diskusia k produktu
Máte otázku? Zaujíma vás konkrétny detail? Opýtajte sa nás.
Položiť otázku
Nová otázkaVaše menoVáš e-mail(E-mail nebude zverejnený)NadpisText príspevku
Opýtať sa
Vaše menoVáš e-mail(E-mail nebude zverejnený)Text príspevku
Pridať reakciu
PopisĎalšie informácieObrázkyDiskusia